Vooronderzoek

Brochure

FYEO Urmond

Wil je van jouw bril of contactlenzen af? Door middel van uitgebreid onderzoek kunnen wij kijken voor welke behandeling je in aanmerking komt. Of dit nu ooglaseren of lensimplantatie is. Altijd een persoonlijk en eerlijk advies. Benieuwd geworden? Neem dan contact op met onze kliniek in Urmond, of plan alvast een vrijblijvend vooronderzoek in. Dit kan gemakkelijk online.

FYEO Urmond

Mauritslaan 55
6129EL Urmond

Maandag: gesloten
Dinsdag: 08:30u - 17:00u
Woensdag: 08:30u - 17:00u
Donderdag: 08:30u - 17:00u
Vrijdag: 08:30u - 17:00u

Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:00u en 18:00u via: 0497 360 860.

Behandeltraject Urmond

Op deze locatie kun je terecht voor het vooronderzoek en de controles zodat de meeste contactmomenten lekker comfortabel dichtbij huis zijn. Wanneer je in aanmerking komt voor een behandeling, dan vindt deze plaats in onze andere kliniek in Eersel. Zowel ooglaseren als lensimplantatie-behandelingen worden in Eersel uitgevoerd.

Na het doen van een uitgebreid vooronderzoek in Urmond, bespreken we met jou wat de best passende behandeling is. Altijd met als doel om het beste resultaat te behalen.
 

Bereikbaarheid

Onze kliniek aan de Mauritslaan in Urmond is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken en bevindt zich op het Business Center terrein van Van der Valk in Urmond. Je kunt parkeren achter de slagbomen van het Van der Valk Business Center.
Navigatiesysteem: Mauritslaan 49 – 6129EL Urmond

Parkeren & Entree

Onze kliniek in Urmond heeft eigen parkeerplekken zodat je lekker dicht bij de ingang kunt parkeren. De parkeerplaats bevindt zich bij Hotel Van der Valk en is afgesloten met een slagboom, waarbij je kenteken wordt geregistreerd. Je kunt maximaal 4 uur gratis parkeren en hebt je kaartje dan ook niet nodig bij het uitrijden. Blijf je langer dan 4 uur? Dan kun je bij het uitrijden je kaartje afrekenen (alleen mogelijk met pin of contactloos). Je betaalt alleen voor het parkeren na de eerste 4 uur. De ingang van de kliniek is rolstoelvriendelijk en makkelijk te betreden. Wij heten je van harte welkom!