Vooronderzoek

Brochure

FYEO Haarlem

Ben jij benieuwd wat ooglaseren of lensimplantatie voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze moderne oogkliniek aan de Diakenhuisweg 13 in Haarlem. Of plan een gratis vooronderzoek in. Dit kan gewoon online wanneer het jou uitkomt. Zo ontdek je eenvoudig wat er voor jou mogelijk is.

FYEO Haarlem

Diakenhuisweg 13
2033AP Haarlem
 

Maandag: 08:00u - 18:00u
Dinsdag: 08:00u - 18:00u
Woensdag: 08:00u - 18:00u
Donderdag: 08:00u - 18:00u
Vrijdag: 08:00u - 18:00u

Gedurende deze openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via: 020 30 10 812

Behandeltraject Haarlem

Op deze locatie kun je terecht voor het vooronderzoek en de controles zodat de meeste contactmomenten lekker comfortabel dichtbij huis zijn. Wanneer je in aanmerking komt voor een behandeling, dan vindt deze plaats in onze andere kliniek in Amsterdam. Zowel ooglaseren als lensimplantatie-behandelingen worden in Amsterdam uitgevoerd.

Na het doen van een uitgebreid vooronderzoek in Haarlem, bespreken we met jou wat de best passende behandeling is. Altijd met als doel om het beste resultaat te behalen.

Bereikbaarheid

Onze kliniek aan de Diakenhuisweg 13 in Haarlem is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Tegenover het gebouw stoppen diverse buslijnen en naast het gebouw bevindt zich NS station Haarlem-Spaarnwoude.
Navigatiesysteem: Diakenhuisweg 13 - 2033AP Haarlem

Parkeren & Entree

Parkeren bij de kliniek is gratis. De toegang is nabij de hoofdingang middels een schuin oplopende toerit toegankelijk. Even aanbellen bij de slagboom en dan doen wij voor je open.
FYEO bevindt zich op de 6e verdieping van het gebouw en is zowel met een trap als lift bereikbaar. Wij heten je van harte welkom!