Vooronderzoek

Brochure

Op controle

Nazorg lensimplantatie

Kwaliteit staat bij FYEO voorop. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er goede nazorg plaatsvindt.
Controles zijn een belangrijk onderdeel van de nazorg na een lensimplantatie, daarom zijn alle controles bij de prijs inbegrepen. We voeren deze uit om het herstel van je ogen in de gaten te houden en eventuele complicaties tijdig op te sporen.

Vaste controles

In het eerste jaar na je lensimplantatie zijn er vastgestelde controles. Dit zijn de minimale afspraken die gepland zijn om je herstel te monitoren. Soms zijn er extra controles nodig. Deze vinden plaats op advies van je oogarts of bij urgente klachten.

Minimale controles per lensimplantaat

ReplaceLenzen ExtraLenzen Low Vision Lens
In de eerste 3 dagen na behandeling In de eerste 3 dagen na behandeling In de eerste 3 dagen na behandeling
1 maand 1 maand 1 maand
3 maanden 3 maanden 3 maanden

 

Genezing en controle

Herstel na lensimplantatie

Na een lensimplantatie is het belangrijk om voldoende rust te nemen. Kom naar alle controles en gebruik je oogmedicatie. Daarnaast zijn er een aantal leefregels die het herstel bespoedigen.

Lees hier alles over het herstel na een lensimplantatiebehandeling
Aanvullende behandeling

Levenslange garantie

Wij geven op alle lensimplantaties levenslange garantie. Dat betekent dat je standaard verzekerd bent van complete nazorg.

Als na je behandeling blijkt dat het resultaat toch niet overeenkomt met de vooraf ingeschatte en vastgestelde gezichtsscherpte, dan kan je een gratis herbehandeling laten uitvoeren. Mits uiteraard medisch verantwoord en de reststerkte een last is in je dagelijks leven.

Meer over levenslange garantie

Urgente klachten

Neem bij een noodgeval direct telefonisch contact met ons op. Buiten openingstijden kan je bellen op het speciale alarmnummer. Gedetaileerde instructies over wat te doen bij urgente klachten ontvang je voorafgaand aan je behandeling.