fbpx Spring naar content
mei 2024

FYEO en TeamNL slaan de handen ineen

In topsport draait het om details. Een fractie van een seconde of een verschil van millimeters, betekent het verschil tussen winnen of verliezen. Natuurlijk zijn talent en training onmisbaar voor de sporters van TeamNL, maar uiteindelijk moet álles kloppen om tot resultaten te komen. Een goede ooggezondheid is daarbij van groot belang en daarom slaan FYEO en TeamNL nu de handen ineen.

TeamNL tekenen contract

Voor topsporters is het op de spannendste momenten doorslaggevend dat ze kunnen rekenen op hun ogen en dat hun zicht op geen enkele manier wordt gehinderd. Met FYEO als partner van TeamNL is dat zicht gegarandeerd.

Sporters hebben specialistisch advies nodig, passend bij hun sport en situatie. De topsporters van TeamNL kunnen nu hun ogen uitgebreid laten onderzoeken bij FYEO en worden potentiële problemen tijdig gesignaleerd. Indien nodig kunnen ze kiezen voor een passende behandeling waarmee een bril of lenzen overbodig worden, dankzij ooglaseren of lensimplantatie.

“Altijd gaan voor het beste resultaat is één van de pijlers waar FYEO op is gebouwd. Niels de Wildt, nu COO van FYEO, zag als oud ‘Papendaller’ al snel de overeenkomst met NOC-NSF/ TeamNL en FYEO. Beter zien is immers beter presteren. Hoe ontzettend mooi is het dan nu dat FYEO de absolute toptalenten van Nederland gaat helpen met het bereiken van mogelijk nog betere resultaten, daar zijn we als FYEO natuurlijk hartstikke trots op”, aldus Rens Schoenmakers, CEO van FYEO.

Bij topsport telt de maximale prestatie, waarbij het gaat om milliseconden en millimeters. “Sporters moeten juist dan volledig kunnen vertrouwen op hun ogen,” aldus Kamiel Maase, Performance Manager Research & Development van TeamNL.

Olympische Spelen 2024

Als trotse Eyecare Supplier van TeamNL hebben wij een gedeelde missie. Het beste resultaat behalen voor onze sporters en TeamNL! Onze topsporters gaan dagelijks tot het uiterste en dit jaar werken ze gefocust richting de Olympische Spelen. Dit mondiale event speelt zich van 26 juli tot 11 augustus af in het prachtige Parijs. Gevolgd door de Paralympische Spelen van 28 augustus tot en met 8 september.

FYEO zal in aanloop naar de Olympische Spelen de topsporters van TeamNL een uitgebreid oog onderzoek geven, zodat zij kunnen rekenen op hun ogen en dat hun zicht op geen enkele manier wordt gehinderd op weg naar goud.