Vooronderzoek

Brochure

Op controle

Nazorg ooglaseren

Kwaliteit staat bij FYEO voorop. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er goede nazorg plaatsvindt.
Controles zijn een belangrijk onderdeel van het nazorgtraject bij een ooglaserbehandeling, daarom zijn alle controles bij de prijs inbegrepen. Hierbij houden we het herstel van je hoornvlies na de behandeling in de gaten. Zo kunnen we eventuele complicaties tijdig opsporen.

Vaste controles

In het eerste jaar na je ooglaserbehandeling zijn er vastgestelde controles. Dit zijn de minimale afspraken die gepland zijn om je herstel te monitoren. Soms zijn er extra controles nodig. Deze vinden plaats op advies van je oogarts of bij urgente klachten.

Minimale controles per ooglaserbehandeling

ReLEx SMILE IntraLasik TransPRK Lasek
1 tot enkele dagen na behandeling 1 tot enkele dagen na behandeling 4 tot 6 dagen 4 tot 6 dagen
1 maand 1 maand 1 maand 1 maand
3 maanden 3 maanden 3 maanden 3 maanden

 

Genezing en controle

Herstel na ooglaseren

Na een ooglaserbehandeling is het van belang om voldoende rust te nemen. Kom naar alle controles en gebruik je oogmedicatie. Daarnaast zijn er een aantal leefregels die het herstel bespoedigen.

Lees hier alles over het herstel na een ooglaserbehandeling
Aanvullende behandeling

Levenslange garantie op je behandeling

Als na je behandeling blijkt dat het resultaat toch niet overeenkomt met de vooraf ingeschatte en vastgestelde gezichtsscherpte, dan kan je een gratis herbehandeling laten uitvoeren. Mits uiteraard medisch verantwoord en de reststerkte een last is in je dagelijks leven.

Meer over levenslange garantie

Urgente klachten

Neem bij een noodgeval direct telefonisch contact met ons op. Buiten openingstijden kan je bellen op het speciale alarmnummer. Gedetaileerde instructies over wat te doen bij urgente klachten ontvang je voorafgaand aan je behandeling.