Vooronderzoek

Brochure

Een leven zonder bril

Lensimplantatie

Een lensimplantatie geeft jou de vrijheid van een leven zonder bril of contactlenzen. De perfecte oplossing wanneer je slecht zicht hebt of eindelijk van die leesbril verlost wil worden. Een geavanceerde kunstlens in je oog corrigeert je zichtafwijking. Dichtbij, veraf, of een combinatie van deze twee.

Waarom een behandeling bij FYEO

Persoonlijk behandeladvies op maat
Adviserend arts is behandelend arts
Levenslange garantie
Meer dan 50.000 cliënten behandeld

BEN IK GESCHIKT?

Leesprobleem, klachten veraf, staar. Allemaal op te lossen met een lensimplantatie. Benieuwd of jij in aanmerking komt? Check het hier.

Check of je geschikt bent
KOSTEN LENSIMPLANTATIE

Het kostenplaatje is altijd gebaseerd op een all-in prijs. Geen verrassingen achteraf.

Check de kosten
BEHANDELINGEN

Onze lensimplantatie-behandelingen zijn altijd op maat gemaakt. Beide ogen tegelijk of nog maar één oog behandelen? Bij ons krijg je een advies op maat.

Check de behandelingen
WAT ZIJN DE RISICO’S?

Geen operatie is zonder risico. Ook een lensimplantatie niet. De kans is heel klein, maar complicaties kunnen ontstaan.

Meer over de risico’s
Alles op een rijtje

Lensimplantatie to-the-point

  • Brilvrijheid
  • Geavanceerde implantlens
  • Perfect alternatief voor ooglaseren
  • Lens kan levenslang blijven zitten
  • Nooit meer staar bij ReplaceLenzen
  • Oplossing voor min-sterkte, plus-sterkte, cilinder en staar
  • Pijnloze behandeling
  • Snel herstel
Lensimplantatie Hein
Bijna geschikt voor iedereen

Ben ik geschikt voor lensimplantatie?

Ben je 45 jaar en komen de leesklachten om de hoek kijken of heb je slecht zicht in de verte en wil je hier eindelijk eens vanaf zijn? Grote kans dat we jou kunnen helpen om het zicht te corrigeren met een ReplaceLens-behandeling. Een uitgebreid vooronderzoek zal moeten uitwijzen of je daadwerkelijk behandeld kan worden.

Ben je nog geen 45 jaar, heb je een hoge sterkte of kom je niet in aanmerking voor een ooglaserbehandeling? Dan zijn ExtraLenzen een goed alternatief.

Check voorwaarden lensimplantatie
Altijd all-inclusive

Kosten lensimplantatie

Je krijgt wat je ziet. Het kostenplaatje is altijd gebaseerd op een all-inclusive prijs, dit betekent dat het uitgebreide vooronderzoek, het consult met de arts en alle controles bij de prijs zijn inbegrepen. Zonder onverwachte kosten dus. Simpel en helder. Heb je de financiën niet direct beschikbaar en ben je op zoek naar betalingsopties? Wil je meer weten over een vergoeding vanuit de basisverzekering? Of een duidelijk overzicht van alle prijzen?

Behandelingsmethoden

De oogarts bepaalt bij het consult aan de hand van je oogconditie, activiteiten in het dagelijks leven en werk, welke behandelingsmethode het best bij jou past. Je krijgt dus altijd een persoonlijk behandeladvies op maat.

Vervanglens

ReplaceLenzen

De lensoplossing voor álle afstanden. Na plaatsing van de kunststoflens kan je op meerdere afstanden weer scherp zien. Dichtbij en veraf. Lost ook staar op. ReplaceLenzen zijn mogelijk vanaf 45 jaar en gaan een leven lang mee. Totale brilvrijheid.

Lees meer
Leesbrilcorrectie

Readon ReplaceLens-behandeling

Letterlijk vertaald: lees door. En dat is precies wat de Readon ReplaceLens-behandeling doet. Jou voor een aantal jaren van je huidige leesbril afhelpen. Geschikt wanneer je ouder bent dan 45 jaar met leesklachten.

Lees meer
Voorzetlens

ExtraLenzen

Een soort contactlens ín je oog in plaats van óp je oog. Uitermate geschikt voor hogere min- en plus-sterktes, extreme afwijkingen, cilinder, droge ogen of dun hoornvlies. Voornamelijk geschikt wanneer je jonger bent dan 45 jaar.

Lees meer

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Plan direct een afspraak.