fbpx Spring naar content

Leven zonder bril

Ontdek wat een ooglaserbehandeling voor jou kan betekenen. Het gemak van autorijden, sporten, stappen en klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid.

De oplossing voor jou

Wij begrijpen als geen ander hoe scherp zicht jouw leven kan veranderen. Ooglaseren is veruit de meest toegepaste weg-met-je-bril-of-contactlenzen behandeling. Ogen laseren corrigeert je oogsterkte nauwkeurig. Zowel bij min-sterkte, plus-sterkte of cilinderafwijking. Na het uitgebreide vooronderzoek krijg je tijdens het consult met de arts een behandeladvies op maat dat perfect aansluit op jouw ogen, je leefstijl en je wensen. De oogarts die je ontmoet tijdens dit consult is ook de oogarts die jou uiteindelijk behandelt als je besluit voor een behandeling te gaan. Zo zie je tijdens jouw behandeling een bekend gezicht.

Waarom een behandeling bij FYEO?

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Levenslange garantie
  • Meer dan 50.000 cliënten behandeld
  • All-in prijs
Serina

Serinaover zijn behandeling bij FYEO

"De behandeling duurde 2 uur en 25 seconden. 2 uur voor het vooronderzoek en 25 seconden voor het ooglaseren."
Precies zoals het haar was uitgelegd, is de behandeling gegaan. Serina is maar wat blij met haar nieuwe ogen.
“Bij het laatste onderzoek zag ik bijna de kleinste letters. Dat zien normale mensen niet eens."

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs