Vooronderzoek

Brochure

Een leven zonder bril

Ooglaseren

Je ogen laten laseren geeft jou de vrijheid van een leven zonder bril of contactlenzen. Zowel bij min-sterkte, plus-sterkte áls een cilinderafwijking is ooglaseren mogelijk.
Ben je ouder dan 45 jaar? Dan zijn ReplaceLenzen waarschijnlijk een betere optie.

Waarom een behandeling bij FYEO?

Persoonlijk behandeladvies op maat
Levenslange garantie
Meer dan 50.000 cliënten behandeld
All-in prijs

Ouder dan 45 jaar?

Dan is ooglaseren niet de beste oplossing om jou van je bril of contactlenzen af te helpen. ReplaceLenzen daarentegen wel. Hiermee ben je de rest van je leven verlost van een bril of lenzen.

Meer weten?
Ben ik geschikt voor ooglaseren?

Tussen de 18 en 45 jaar met een sterkte niet hoger dan -12 of +4,5? Grote kans dat jij in aanmerking komt voor ooglaseren.

Meer over ooglaseren
Kosten ooglaseren

Ooglaseren is een éénmalige investering waar je jarenlang van kunt genieten. Het kostenplaatje is altijd gebaseerd op een all-inclusive prijs.

Check de kosten
Behandelingen

Op het gebied van herstel, geschiktheid en pijnbeleving heeft elke ooglaserbehandeling andere eigenschappen. Meer weten over onze behandelingen?

Bekijk behandelingen
Alles op een rijtje

Ooglaseren to-the-point

  • Al vanaf € 1050,- per oog
  • Bij sterkteafwijkingen tussen -12 en + 4,5
  • Bij cilinderafwijking tot -6
  • Leeftijd van 18 tot 45 jaar
  • Onder de 45 jaar en ooglaseren niet mogelijk of wenselijk? Je alternatief is: ExtraLenzen
Waarom geen ooglaserbehandeling?

Ooglaseren boven de 45 jaar

Hoewel ooglaseren de meest bekende oogbehandeling is, is het geen definitieve oplossing voor de rest van je leven.

Met ooglaseren kan namelijk maar één sterkte gecorrigeerd worden; veraf óf dichtbij. Wanneer je boven de 50 jaar bent, is de veroudering van je ooglens in volle gang. Niet alleen je zicht nabij wordt minder, maar ook je vertezicht neemt af door vertroebeling van de natuurlijke ooglens.

Met ReplaceLenzen kunnen we de sterkte op meerdere afstanden corrigeren.

Lees meer over ReplaceLenzen
Altijd all-inclusive

Kosten ooglaseren

Je krijgt wat je ziet. Het kostenplaatje is altijd gebaseerd op een all-inclusive prijs, dit betekent dat het uitgebreide vooronderzoek, het consult met de arts en alle controles bij de prijs zijn inbegrepen. Zonder onverwachte kosten dus. Simpel en helder. Heb je de financiën niet direct beschikbaar en ben je op zoek naar betalingsopties? Of wil je meer weten over een vergoeding vanuit de basisverzekering of een duidelijk overzicht van alle prijzen?

Ben ik geschikt voor ooglaseren?

Ooglaseren is bijna voor iedereen een optie. Ben je tussen de 18 en 45 jaar oud? Ligt je sterkteafwijking tussen de -12 en +4,5 en heb je een cilinderafwijking die niet groter is dan -6? Dan ben je mogelijk geschikt! Een uitgebreid vooronderzoek zal moeten uitwijzen of je daadwerkelijk behandeld kan worden. Wanneer een ooglaserbehandeling voor jou niet mogelijk is of niet leidt tot het beste resultaat, hebben we de ExtraLens behandeling in huis.

Check voorwaarden ooglaseren

Behandelingsmethoden

De oogarts bepaalt bij het consult aan de hand van je oogconditie, activiteiten in het dagelijks leven en werk welke behandelingsmethode het best bij jou past. Je krijgt dus altijd een persoonlijk behandeladvies op maat.
 

ReLEx SMILE

Modernste en meest geavanceerde ooglaserbehandeling. Minimale belasting voor je ogen, waardoor snel herstel.

IntraLasik

Ook wel de flaptechnologie genoemd. Volledig lasergestuurd. Geen pijn of last na de behandeling. Zeer snel herstel van je zicht.

TransPRK

No-touch methode, 100% computergestuurd. Resultaten zijn stabiel en bijna exact te voorspellen.

Lasek

Voordeligste ooglaserbehandeling. Geschikt bij opvallende oogafwijkingen, contactsporten en extreme beroepen.

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Plan direct een afspraak.