Vooronderzoek

Brochure

Leven zonder bril

Ooglaseren Arnhem

Woon je in (de buurt van) Arnhem en wil je voortaan wakker worden met een scherpe blik zonder je bril of lenzen eerst te moeten zoeken? FYEO kan dit voor jou mogelijk maken. Gun jezelf de vrijheid van leven zonder bril of contactlenzen en maak een afspraak voor een vrijblijvend vooronderzoek.

Serina Ooglaseren Serina Ooglaseren

Waarom een behandeling bij FYEO Arnhem?

Persoonlijk behandeladvies op maat
Levenslange garantie
Meer dan 50.000 cliënten behandeld
All-in prijs

Wat is ooglaseren?

Ooglaseren is veruit de meest bekende, maar ook de meest toegepaste behandeling om weer zonder hulpmiddelen te kunnen zien.

Meer over ooglaseren
Ben ik geschikt?

Snelle technologische vooruitgang maakt ooglaseren geschikt voor steeds meer ogen. Check hier wanneer je wel of niet in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling.

Check of je geschikt bent
Kosten ooglaseren

Ooglaseren is een éénmalige investering waar je jarenlang van kunt genieten. Het kostenplaatje is altijd gebaseerd op een all-inclusive prijs.

Check de kosten
Ooglaseren Arnhem

Leven zonder bril of contactlenzen is dichterbij dan je denkt! Wij verwelkomen je graag in onze moderne oogkliniek in Arnhem.

Check locatie

Ooglaseren to-the-point

Alles op een rijtje
  • Bij sterkteafwijkingen tussen -12 en + 4,5
  • Bij cilinderafwijking tot -6
  • Dieptebehandelingen: ReLEx SMILE en IntraLasik
  • Oppervlaktebehandelingen: TransPRK en Lasek
  • Leeftijd van 18 tot 45 jaar
  • Ooglaseren niet mogelijk of wenselijk? Je alternatief is een implantlens: ExtraLenzen, ReplaceLenzen of een Readon ReplaceLens-behandeling bij leesklachten

Wat is ooglaseren

Ooglaseren is het corrigeren van de bolling van je oog met een hightech-laser. Hoe hoger jouw sterkte, hoe meer de oogvorm moet worden aangepast. Het oog kan te lang zijn, juist te kort of niet mooi rond. Hierdoor valt het licht niet direct op het netvlies en zie jij de wereld niet scherp.

Voordelen van ooglaseren

  • Geen bril of contactlenzen meer
  • Veiliger dan levenslang contactlenzen dragen
  • Eénmalige investering

Behandelingsmethoden

De oogarts bepaalt bij het consult aan de hand van je oogconditie, activiteiten in het dagelijks leven en werk welke behandelingsmethode het best bij jou past. Je krijgt dus altijd een persoonlijk behandeladvies op maat.

ReLEx SMILE

Modernste en meest geavanceerde ooglaserbehandeling. Minimale belasting voor je ogen, waardoor snel herstel.

IntraLasik

Ook wel de flaptechnologie genoemd. Volledig lasergestuurd. Geen pijn of last na de behandeling. Zeer snel herstel van je zicht.

TransPRK

No-touch methode, 100% computergestuurd. Resultaten zijn stabiel en bijna exact te voorspellen.

Lasek

Voordeligste ooglaserbehandeling. Geschikt bij opvallende oogafwijkingen, contactsporten en extreme beroepen.

Bijna voor iedereen

Ben ik geschikt voor ooglaseren?

Ooglaseren is bijna voor iedereen een optie. Ben je tussen de 18 en 45 jaar oud? Ligt je sterkteafwijking tussen de -12 en +4,5 en heb je een cilinderafwijking die niet groter is dan -6? Dan ben je mogelijk geschikt! Een uitgebreid vooronderzoek zal moeten uitwijzen of je daadwerkelijk behandeld kan worden. Wanneer een ooglaserbehandeling voor jou niet mogelijk is of niet leidt tot het beste resultaat, hebben we de ExtraLens behandeling in huis.

Check voorwaarden ooglaseren
Altijd all-inclusive

Kosten ooglaseren

Je krijgt wat je ziet. Het kostenplaatje is altijd gebaseerd op een all-inclusive prijs, dit betekent dat het uitgebreide vooronderzoek, het consult met de arts en alle controles bij de prijs zijn inbegrepen. Zonder onverwachte kosten dus. Simpel en helder. Heb je de financiën niet direct beschikbaar en ben je op zoek naar betalingsopties? Wil je meer weten over een vergoeding vanuit de basisverzekering? Of een duidelijk overzicht van alle prijzen?
 

FYEO Arnhem

Ooglaseren in Arnhem

Waar zit de kliniek?

Kom je uit (de buurt van) Arnhem en wil je graag van je bril of contactlenzen af? Plan dan direct een vooronderzoek voor onze kliniek in Arnhem. Op deze locatie kun je terecht voor zowel het vooronderzoek, de behandeling als de controles.

FYEO Arnhem
Meander 1101
6825 MJ Arnhem

Meer informatie over onze klinieken

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Plan direct een afspraak.