Vooronderzoek

Brochure

Let op! Geld lenen kost geld

Lensimplantatie voor iedereen

Heb je weleens nagedacht over leven zonder bril? Of leven zonder lenzen? Nooit meer een beslagen zicht, bril die van je neus glijdt of geïrriteerde ogen bij lenzen. Als FYEO bieden we alle mogelijke oplossingen om jou weer scherp te laten zien. Oplossingen die verder gaan dan alleen brilvervangende behandelingen. Denk aan betalingsopties wanneer je de behandelkosten niet in één keer wilt betalen.

Het zou jammer zijn wanneer je ogen door een lage cashflow op je bankrekening niet behandeld kunnen worden. Juist omdat de éénmalige kosten van een behandeling op lange termijn vaak lager zijn dan de periodieke kosten die je betaalt voor contactlenzen of brillen. Een aantrekkelijk voordeel waardoor je voor hetzelfde of minder geld een lensimplantatie bij FYEO kunt ondergaan.
 

Zo hebben Joep en John hun behandelingen betaald

Lening: 4.390
Looptijd: 10 jaar
Maandbedrag: 55
Rentepercentage: 9%
Totaal te betalen: 6.574
Bedragen zijn in euro’s en prijswijzigingen voorbehouden

Joep (28 jaar) – personal trainer

Betaalt €55 per maand

Als personal trainer en sportliefhebber wil Joep meer vrijheid ervaren tijdens het sporten. Nu draagt hij afwisselend een bril of contactlenzen. Door zijn ExtraLens implantatie hoeft Joep niet meer na te denken om zijn bril, lenzen en vloeistof mee te nemen. Laat staan die zonnebril op sterkte tijdens zijn surfvakanties en muziekfestivals, waar Joep in zijn vrije tijd graag naartoe gaat. Lekker leven zonder gedoe. Precies wat Joep zijn klanten altijd meegeeft tijdens zijn trainingssessies.

Lening: 6.180
Looptijd: 5 jaar
Maandbedrag: 120
Rentepercentage: 6,2%
Totaal te betalen: 7.203
Bedragen zijn in euro’s en wijzigingen voorbehouden

John (53 jaar) – docent

Betaalt €120 per maand

Als wiskundedocent weet John dat cijfers nooit liegen. Het kostenplaatje voor zijn ReplaceLens-implantatie is dan ook helder: 120,05 euro per maand met een afbetalingstermijn van 5 jaar. Voor zijn multifocale sferische daglenzen betaalde John 95 euro per maand voor beide ogen.

Zijn maandelijkse kosten mogen nu iets hoger zijn dan voorheen, het voordeel is wel dat John per direct én levenslang van zijn bril en lenzen af is. Na 5 jaar afbetalen zal hij voor de rest van zijn leven geen kosten meer hebben voor lenzen of brillen. Bijna zeker dat John dit rekenvoorbeeld in zijn klas zal gebruiken om uit te leggen dat dit een voordelige situatie is.

Gespreid betalen

Met een lening van Lender & Spender

Een behandeling bij FYEO moet voor iedereen mogelijk zijn. Dus ook wanneer je de behandelkosten niet in één keer kunt betalen, maar wel de wens hebt om te leven zonder bril of lenzen. Voor deze situatie biedt de betalingsoptie van onze financiële partner Lender & Spender jouw oplossing.

Vaste lage rente Vaste lage rente
Geen afsluitkosten Geen afsluitkosten
Altijd boetevrij extra aflossen Altijd boetevrij extra aflossen

Iedere lening bij Lender & Spender is gekoppeld aan duidelijke voorwaarden. Lees meer over de specifieke voorwaarden wanneer je in aanmerking komt voor een lening en wanneer niet.
 

Hoe het werkt

Wil je voor ‘gespreid betalen’ gaan, dan kun je dit voorafgaande aan je behandeling aangeven bij FYEO of via de e-factuur die je van FYEO ontvangt.

Het is dus niet nodig de website van Lender & Spender zelf te bezoeken om een lening aan te vragen. Om te weten wat je maandelijkse kosten worden, kun je gebruik maken van onderstaande rekentool.