fbpx Spring naar content

Drs. Mustapha El Kandoussi

Oogarts
Behandelingen door drs. Mustapha El Kandoussi
Drs. Mustapha El Kandoussi

Altijd all the way

Toen Mustapha El Kandoussi tijdens zijn geneeskundeopleiding een coschap liep bij oogheelkunde, besloot hij dat hij oogarts wilde worden. Mustapha: “Wat me meteen aansprak was de combinatie van het resultaatgerichte werk met de korte, intense contacten tijdens consulten en het technische aspect van het vak. Je gebruikt veel technische hoogstandjes waarmee je ontzettend veel kunt verbeteren in zoiets kleins als een oog.”

Het verschil maken

Na zijn opleiding in Utrecht ging Mustapha voor zijn specialisatie naar het RadboudUMC in Nijmegen. Mustapha: “Ingrijpen betekent iemand echt zijn zicht teruggeven. Doe je bijvoorbeeld niets aan een netvliesloslating, dan wordt iemand blind. Het voelt geweldig om dat verschil te kunnen maken. Daarnaast moet je natuurlijk heel secuur werken op de micrometer. Wat ik in Nijmegen doe vind ik ontzettend leuk en uitdagend, maar ik wilde meer afwisseling en wilde vooral mijn chirurgische vaardigheden uitbreiden. Ik hoorde goede verhalen over FYEO, ging er een keer kijken en ben meteen gebleven.” Bij FYEO voert Mustapha alle behandelingen uit na een intensief leertraject bij zeer ervaren collega oogartsen. “Het is bij mij altijd all the way of niet.”

“Ik werk bij één van de beste klinieken en daar ben ik trots op.”

“FYEO draait als een geoliede machine en het is geweldig om daar deel van uit te maken”, gaat Mustapha verder. “Iedereen weet exact wat hij moet doen. Als arts hoef je je bij FYEO nauwelijks met randzaken bezig te houden. Hier kun je je focussen op je cliënt. Ik durf echt wel te zeggen dat ik nu in één van de beste klinieken werk en daar ben ik trots op. Ik word omringd door mensen die super ambitieus zijn en telkens nieuwe dingen willen leren.”

Kijken naar de persoon als geheel

Als oogarts moet je niet alleen kwalitatief goed zijn. Volgens Mustapha is een goede arts ook iemand die naar de persoon als geheel kijkt. Mustapha: “Je moet niet automatisch kiezen voor de behandeling waar je je als arts het meest comfortabel bij voelt. Bij FYEO spitsen we ons advies echt toe op de cliënt: voor hem of haar doen wij ons werk. En op de best mogelijke manier.”

Drs. Mustapha El Kandoussi
Drs. Mustapha El Kandoussi
BIG registratie nr: 59921705201

Andere specialisten

Dr. Frank Kerkhoff

Dr. Frank Kerkhoff

Oogarts arrow_forward
Drs. Khalid Allali

Drs. Khalid Allali

Oogarts arrow_forward
Drs. Stefan de Geus

Drs. Stefan de Geus

Oogarts arrow_forward
Drs. Barbara Leyssens

Drs. Barbara Leyssens

Oogarts arrow_forward

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult is behandelend oogarts
  • All-in prijs