Vooronderzoek

Brochure

Ooglaseren voor iedereen

Heb je weleens nagedacht over leven zonder bril? Of leven zonder lenzen? Nooit meer een beslagen zicht, bril die van je neus glijdt of geïrriteerde ogen bij lenzen. Als FYEO bieden we alle mogelijke oplossingen om jou weer scherp te laten zien. Oplossingen die verder gaan dan alleen brilvervangende behandelingen. Denk aan betalingsopties wanneer je de behandelkosten niet in één keer wilt betalen.

Het zou jammer zijn wanneer je ogen door een lage cashflow op je bankrekening niet behandeld kunnen worden. Juist omdat de éénmalige kosten van een behandeling op lange termijn vaak lager zijn dan de periodieke kosten die je betaalt voor contactlenzen of brillen. Een aantrekkelijk voordeel waardoor je voor hetzelfde of minder geld een ooglaserbehandeling bij FYEO kunt ondergaan.
 

Zo hebben Charlotte en Sander hun behandelingen betaald

Lening: 3.390
Looptijd: 5 jaar
Maandbedrag: 70
Rentepercentage: 9%
Totaal te betalen: 4.188
Bedragen zijn in euro’s en wijzigingen voorbehouden

Charlotte (35 jaar) – verpleegkundige

Betaalt €70 per maand

Als moeder van 2 kinderen en verpleegkundige heeft Charlotte een drukbezet leven. Recent heeft ze gekozen voor een ReLEx SMILE-ooglaserbehandeling. Waar ze vroeger 25,83 euro per maand betaalde voor tweewekelijkse lenzen zonder cilinder en contactlensvloeistof zijn haar maandkosten met een gespreid-betalen-lening nu 70 euro met een looptijd van 5 jaar. Inderdaad vallen haar vaste maandkosten hoger uit, maar Charlotte is wel verlost van haar contactlenzen zonder het bedrag in één keer bij elkaar te hoeven sparen. Dus geen geïrriteerde ogen meer tijdens haar (nacht)dienst en direct goed zien bij het wakker worden. Volop genieten van een leven zonder lenzen is Charlotte alles waard.

Lening: 2.590
Looptijd: 5 jaar
Maandbedrag: 53
Rentepercentage: 9%
Totaal te betalen: 3.200
Bedragen zijn in euro’s en wijzigingen voorbehouden

Sander (21 jaar) - recruiter

Betaalt €53 per maand

Als recruiter wil Sander alles scherp voor ogen hebben. Momenteel draagt hij daglenzen met cilinder, dus als dat zonder die lenzen van 60 euro per maand voor beide ogen kan dan heel graag. De FYEO-oogarts adviseerde een TransPRK-laserbehandeling als juiste oplossing, Lender & Spender bood Sander de mogelijkheid tot gespreid betalen voor 53 euro per maand. Een snelle rekensom leert dat Sander een paar euro per maand bespaart om na 5 jaar helemaal geen kosten meer te hebben aan bril of contactlenzen. Dat is slim vooruitzien.

Gespreid betalen

Met een lening van Lender & Spender

Een behandeling bij FYEO moet voor iedereen mogelijk zijn. Dus ook wanneer je de behandelkosten niet in één keer kunt betalen, maar wel de wens hebt om te leven zonder bril of lenzen. Voor deze situatie biedt de betalingsoptie van onze financiële partner Lender & Spender jouw oplossing.

Vaste lage rente Vaste lage rente
Geen afsluitkosten Geen afsluitkosten
Altijd boetevrij extra aflossen Altijd boetevrij extra aflossen

Iedere lening bij Lender & Spender is gekoppeld aan duidelijke voorwaarden. Lees meer over de specifieke voorwaarden wanneer je in aanmerking komt voor een lening en wanneer niet.
 

Hoe het werkt

Wil je voor ‘gespreid betalen’ gaan, dan kun je dit voorafgaande aan je behandeling aangeven bij FYEO of via de e-factuur die je van FYEO ontvangt.

Het is dus niet nodig de website van Lender & Spender zelf te bezoeken om een lening aan te vragen. Om te weten wat je maandelijkse kosten worden, kun je gebruik maken van onderstaande rekentool.