Vooronderzoek

Brochure

creditWarning.alt

Ooglaseren voor iedereen

Heb je weleens nagedacht over een leven zonder bril of lenzen? Nooit meer beslagen brilglazen, een bril die van je neus glijdt of geïrriteerde ogen bij lenzen. Bij FYEO bieden we alle mogelijke oplossingen om jou weer scherp te laten zien. Oplossingen die verder gaan dan alleen brilvervangende behandelingen. Denk aan betalingsopties wanneer je de behandelkosten niet in één keer wilt of kunt betalen.

Het zou jammer zijn wanneer je ogen door een lage cashflow op je bankrekening niet behandeld kunnen worden. Juist omdat de éénmalige kosten van een behandeling op lange termijn vaak lager zijn dan de periodieke kosten die je betaalt voor contactlenzen of brillen. Een aantrekkelijk voordeel waardoor je voor hetzelfde óf minder geld een ooglaserbehandeling bij FYEO kunt ondergaan.
 

Ooglaserbehandeling cliënt

Gespreid betalen

Met een lening van Lender & Spender

Een behandeling bij FYEO moet voor iedereen mogelijk zijn. Dus ook wanneer je de behandelkosten niet in één keer kunt betalen, maar wel de wens hebt om te leven zonder bril of lenzen. Voor deze situatie biedt de betalingsoptie van onze financiële partner Lender & Spender jouw oplossing.

Wat ga ik per maand betalen?

Om te weten wat jouw maandelijkse kosten worden als je jouw behandeling via een betalingsregeling gaat betalen, kun je gebruikmaken van de rekentool*. Hierbij zie je, op basis van de ingevulde looptijd, gemakkelijk en snel waar je aan toe bent. Het maandbedrag van de lening is afhankelijk van de looptijd die je kiest. 

Je kunt ook meteen berekenen of je in aanmerking komt voor een lening. Dit doe je door op de knop ‘Kom ik in aanmerking?’ te klikken. Door een aantal vragen in te vullen kan je direct checken of een betalingsregeling voor jou mogelijk is. Let op: dit is een indicatie.

*Deze rekentool is ontwikkeld door Lender & Spender. FYEO is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, onvolledigheden of onjuistheden in de resultaten van de tool. Gebruikers dienen de tool dan ook enkel te gebruiken ter informatie en kunnen hieraan geen rechten ontlenen. 

Powered by Lender & Spender

Voorwaarden lening

Wanneer je kiest voor gespreid betalen, ga je een lening aan bij Lender & Spender. Iedere lening is gekoppeld aan duidelijke voorwaarden. Lees meer over de specifieke voorwaarden wanneer je in aanmerking komt voor een lening bij Lender & Spender en wanneer niet.
 

Hoe het werkt

Wil je voor ‘gespreid betalen’ gaan, dan kun je op de e-factuur voor deze optie kiezen. De aanvraag verloopt via Lender & Spender en niet via FYEO.

Vaste lage rente Vaste lage rente
Geen afsluitkosten Geen afsluitkosten
Altijd boetevrij extra aflossen Altijd boetevrij extra aflossen