fbpx Spring naar content

Ooglaseren onder 40 jaar

Ben je jonger dan 40 jaar en wil je graag weer scherp zien zonder een bril of contactlenzen? Grote kans dat je in aanmerking komt voor ooglaseren of ExtraLenzen. Wat bij jou past? Dat bepalen we tijdens een vooronderzoek. Het hangt, naast je leeftijd, ook af van je ooggezondheid, sterkte-afwijking, bouw van het oog, levensstijl en budget.

Plan jouw gratis vooronderzoek

Het vooronderzoek staat aan de basis van jouw behandeling. Hierbij meten we jouw ogen op diverse manieren uiterst nauwkeurig op. Aansluitend krijg je een adviesgesprek met een oogarts. Dit is ook de oogarts die jou uiteindelijk behandelt. Na het vooronderzoek weet je welke behandeling voor jou het beste is. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend.

Behandelmogelijkheden

Je oogsterkte bepaalt voor een groot deel je ooglaserbehandeling. Is ooglaseren geen optie? Dan zijn ExtraLenzen dat wellicht wel. Hierbij plaatsen we een lens in je oog die jouw sterkte-afwijking corrigeert. Vergelijk het met een contactlens ín je oog. Meer weten?

Meer over de ExtraLens-behandeling

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs